silverjungle-logo

 

 

Är du vår nya silverjungle-försäljningsrepresentant?

Är du social, glad och intresserad av att arbeta med mode och kläder? Vi är ett ungdomligt, internationellt team som just nu söker förstärkning. För närvarande har vi över 60 försäljningsrepresentanter som betjänar våra kunder runt om i Finland.

Lämna din ansökan här.

 

Vill du bli försäljningsrepresentant?

Försäljningsrepresentantens arbete är indelat i två säsonger, vår/sommar och höst/vinter. Säsongen börjar alltid i augusti/februari och pågår fram till jul/midsommar.

Vi erbjuder representanten en gratis visningskollektion för varje säsong. Därför behöver du inte investera stora summor för att kunna komma i gång. Det enda du behöver anskaffa för presentationen är klädstänger och klädhängare. Vi erbjuder dig goda verktyg, vilket gör att du kan fokusera på att sälja, marknadsföra din verksamhet samt att öka och utveckla din kundkrets. Vi har också en praktisk leverans- och förpackningsservice som underlättar ditt arbete: du förmedlar kundernas beställningar till lagret via webbutiken, och paketen skickas direkt till kunderna.

Våra försäljningsrepresentanter får en mycket bra personlig rabatt på produkterna i kollektionen. Det är också möjligt att lösa in modellexemplaren till ett rabatterat pris efter säsongen.

Försäljningsrepresentanten förväntas vara glad och försäljningsinriktad och kunna anordna avslappnade, trevliga försäljningstillfällen. Vi hoppas att försäljningsrepresentanten anordnar fem försäljningstillfällen per månad. Vi fäster dock större avseende vid helheten, dvs. hela säsongen (som är cirka sex månader).

För försäljningsarbetet betalar vi provision, som räknas utifrån den momsfria försäljningen. Provisionen är 20 % och dessutom har vi ett motivationssystem, vilket gör det möjligt för dig att tjäna ytterligare 10 %. Vi har bra marknadsföringsmaterial som står till våra försäljningsrepresentanters förfogande.

För att kunna arbeta som försäljningsrepresentant behöver du ett FO-nummer, som du enkelt kan ansöka om hos Patent- och registerstyrelsen.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om rekryteringen.

 


FÖRETAG   |   KONTAKTA OSS   |   NYHETER   |   TVÄTTRÅD   |   STORLEKSGUIDE   |   GE FEEDBACK