silverjungle-logo

Oletko sinä uusi silverjungle-myyntiedustajamme?

Oletko sosiaalinen, iloinen, hyvin verkostoitunut ja kiinnostunut työskentelemään ekologisten ja eettisten naisten ja lasten vaatteiden parissa? Upea ja suosittu kotimyyntikonseptimme jatkaa kasvuaan ja sinulla on nyt mahdollisuus hypätä suomalaisen yrityksemme matkaan!

Myyntiedustajia meillä on ympäri Suomea yli 60 henkeä. Oman hakemuksesi voit lähettää tästä.

Myyntiedustajaksi?

silverjungle-myyntiedustaja saa esittelymalliston käyttöönsä ilman osto-/lunastusvelvoitetta! Myyntikauden jälkeen edustaja voi myydä mallikappaleet alennettuun hintaan tai lunastaa ne itselleen.

Myyntiedustajamme saavat käyttöönsä toimintaa helpottavan toimitus- ja pakkauspalvelun. Eli myyntiedustaja tekee asiakkailtaan saamansa tilaukset verkkokaupan kautta meille ja me lähetämme paketit suoraan asiakkaille. Edustajana sinä voit siis keskittyä myyntityöhön ja asiakassuhden luontiin sekä ylläpitoon.

Myyntiedustajillamme on jatkuva henkilökohtainen ostoalennus malliston tuotteisiin.

Saat edustajan tehtävääsi perehdytyksen ja kaiken tarvittavan tiedon käytännön työstä ennen myyntikauden aloitusta. Ennen kauden alkua edustajillemme järjestetään aloitus-/koulustustilaisuus.

Edustajavalintoja teemme kahdesti vuodessa, seuraavassa linkki hakemukseen:   toimi NYT!

Vastaamme mielellämme myyntiedustajan työtä koskeviin lisätiedusteluihin osoitteessa: info (at) silverjungle.fi

Lue myyntiedustaja Lauran tarina!

Haaveenani oli ollut jo pitkään lasten- ja naisten vaatteiden esitteleminen kutsuilla, olinhan ollut monilla kutsuilla vieraana sekä emännöinyt muutamia kutsuja. Ja aina mietin, että olisi todella mukava tehdä tuota itsekin. Kun olin oman lapsen kanssa kotona, aloin miettimään tosissani kotimyyjän työtä. Myös rakkaus laadukkaisiin, kauniisiin ja käytännöllisiin vaatteisiin ohjasi minut hakemaan kotimyyjän töitä, mutta sitä omanlaista merkkiä ei tuntunut löytyvän kotiseutuni markkinoilta.

Aloin sitten yhtenä iltana netistä etsimään, löytyisikö minulle jotakin sopivaa merkkiä, joka miellyttäisi omaa silmääni. Löysin Silverjunglen ja ihastuin heti, ihania sydämiä ja tähtiä. Kauniita ja käytännöllisiä, sekä hintatasokin miellytti itseäni. Otin selvää, missä voisin nähdä näitä livenä, koska omalla asuinseudulla ei ollut sitä kotimyyjää. Lähiaikoina oli tulossa messut isompaan lähikaupunkiin, jonne päätin mennä tutustumaan vaatteisiin. Siellä sitten samalla myös sovin kotimyyjäkoordinaattorin kanssa, että haen heille kotimyyjäksi seuraavalle kaudelle. Muutaman jännityksen täyteisen viikon päästä sainkin sen kauan toivotun sähköpostin, minut oli valittu kotimyyjäksi ja pääsisin aloittamaan työt heti seuraavan kauden alettua.

Aloitin keväällä 2015, enkä ole katunut päivääkään kotimyyjäksi lähtemistä. Kausi toisensa jälkeen on ihanaa mennä esittelemään ihanien emäntien luokse mallistoa ja nähdä paljon ihastuneita naisia sekä lapsia. Ensin ajattelin, että tämä olisi minulle pelkkä harrastus, mutta nyt kun olen kahden pienen lapsen kanssa kotona, voisi tämän jo luokitella työksi. Työltä tämä ei kuitenkaan tunnu, koska tämä on vain niin mukavaa puuhaa. Kutsuja käyn pitämässä noin 2-3 kertaa viikossa, joskus taas enemmänkin esimerkiksi kauden aloitukset ovat vilkkaampia. Välillä taas voi olla viikko tai kaksi ettei ole kutsuja.

On ihanaa, kun voi itse säädellä miten paljon tätä tekee. On mukava esitellä vaatteita, joissa arvot ja ajatukset ovat samoja kuin itsellä ja tuotteet ovat laadukkaita.

Lähde sinäkin rohkeasti mukaan!

 
myyntiedustaja lauran tarina