silverjungle-logo

 

 

Oletko sinä uusi silverjungle-myyntiedustajamme?

Oletko sosiaalinen, iloinen, hyvin verkostoitunut ja kiinnostunut työskentelemään naisten ja lasten vaatteiden parissa? Olemme nuorekas, kansainvälinen tiimi, joka mielellään ottaa vahvistusta riveihinsä. Meillä on tällä hetkellä jo yli 60 myyntiedustajaa. Voit lähettää oman hakemuksesi tästä.

Myyntiedustajaksi?

silverjungle-myyntiedustaja saa esittelymalliston käyttöönsä sesongin ajaksi ilman osto-/lunastusvelvoitetta. Myyntikauden jälkeen edustaja voi myydä mallikappaleet alennettuun hintaan tai lunastaa ne itselleen.

Myyntiedustajamme saavat käyttöönsä toimintaa helpottavan ja kuluja säästävän toimitus- ja pakkauspalvelun. Eli myyntiedustaja tekee asiakkailtaan saamansa tilaukset verkkokaupan kautta meille ja me lähetämme paketit suoraan asiakkaille.

Myyntiedustajillamme on jatkuva henkilökohtainen ostoalennus mallistoon.

 

Myyntiedustajalta edellytämme iloista mieltä ja myyntihenkeä sekä rentojen ja mukavien myyntitilaisuuksien järjestämistä. Toivomme, että myyntiedustaja järjestää noin viisi myyntitilaisuutta per kuukausi. Katsomme kuitenkin enemmän kokonaisuutta eli koko kautta (noin kuusi kuukautta).

Myyntiedustajamme saavat käyttöönsä hyvät markkinointimateriaalit.

Esittelyyn tarvittavat rekit, henkarit sekä pari koria edustaja hankkii itse. Nämä ovat kuitenkin ainoat aloituskulut, sillä esittelymalliston edustaja saa meiltä esittelykäyttöön maksutta.

Myyntiedustajana toimiaksesi tarvitset Y-tunnuksen, jonka voit helposti hakea Patentti- ja rekisterihallitukselta.

 


YRITYS   |   YHTEYSTIEDOT   |   UUTISIA   |   PESUOHJEET   |   VAATEKOOT   |   ANNA PALAUTETTA