silverjungle-logo

YRITYS


Suomalainen silverjungle-merkki tarjoaa korkealaatuisia lasten vaatteita & asusteita, jotka on suunniteltu pitäen mielessä maailman tärkein ja inspiroivin asia – lapset.

Mallisto on suunniteltu vauvoille ja lapsille – tarjolla on kokoja pienestä vauvasta aina koululaiseen asti (suurin koko 146/152). Koot vaihtelevat tuotteittain. Lisäksi mallistostamme löytyy naisten vaatteita, koot XS–XL.

Silverjungle tuotteissa haluamme korostaa elämäniloa, onnen hetkiä ja uusia kokemuksia pienen matkaajan taipaleella. Toimivuus, käytännöllisyys, laatu ja tuotteen ulkonäkö ovat suunnittelumme ja tuotantomme perustana.

Ideologianamme ja tavoitteenamme on tarjota korkealaatuisia vaatteita ja asusteita, jotka täyttävät meille tärkeät ekologiset ja eettiset vaatimukset. Varmistamme henkilökohtaisesti auditointi- ja sertifiointijärjestelmien avulla, ettei yksikään tehtaistamme käytä lapsityövoimaa ja että kaikki tehtaamme tarjoavat työntekijöilleen kunnolliset työskentelyolosuhteet.

Kaikki tuotteemme ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä ja/tai Ökotex-sertifioituja.


YKSITYISYYDEN SUOJA

Henkilötiedot

Detail-Design Oy ei kerää verkkosivustollaan tietoja, joista sinut voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti (esimerkiksi nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita tai sähköpostiosoitteita), ellet ole itse syöttänyt kyseisiä tietoja verkkosivustolla olevaan lomakkeeseen. Älä siis syötä henkilötietojasi, ellet halua meidän vastaanottavan ja säilyttävän niitä. Tietojasi ei luovuteta missään olosuhteissa Detail-Design Oy:n ulkopuoliselle kolmannelle osapuolelle ilman nimenomaista suostumustasi.

Tilastot

Jotta voisimme kehittää ja parantaa verkkosivujamme entisestään, keräämme automaattisesti teknisiä tietoja luodessasi yhteyden verkkosivustoomme. Kyseisiä tietoja ei voi käyttää käyttäjän tunnistamiseen. Tämäntyyppiset tiedot voivat olla tietoja esimerkiksi käyttämästäsi selaimesta tai käyttöjärjestelmästä sekä sivustosta, jonka kautta löysit verkkosivustollemme.